quatsh eindhoven

Geschiedenis

Hoe het begon

E.S.S.R.V. Quatsh is officieel opgericht in 1981 en is daarmee de oudste studenten squash vereniging van Nederland! De naam van de vereniging, het zijne "Quatsh" is hierbij vermoedelijk volgens geheel studentikoos karakter gekozen wegens de verwijzing naar het vertalende woord "onzin".  Alhoewel Quatsh in de laatste jaren erg is gegroeid, was de vereniging voor lange tijd een groep van circa 50 leden. 

Vanaf het eerste jaar van haar bestaan organiseert Quatsh een jaarlijks kampioenschap. Eerst nog binnen Eindhoven, later als open kampioenschap: de Quatsh Open. In 2022 vindt de 28e editie van dit open toernooi plaats. Buiten dit open toernooi doet Quatsh ook al sinds lange tijd mee aan andere competities en toernooien zoals de Kleine-Kompetitie en Battle of the Cities. 

Waar zijn we nu

Inmiddels is Quatsh uitgegroeid tot een grotere vereniging van bijna 80 leden en streeft ernaar dit nog verder uit te bereiden. Waar sporten en leuke wedstrijden/competities spelen nog altijd van groot belang zijn, zijn het organiseren van sociale activiteiten en het creeëren van een gezellige vereniging zeker ook belangrijke doelen. We zijn dan ook niet voor niks te leukste studenten squash vereniging van het zuiden!  
Copyright © 2022. All rights reserved.
chevron-up