quatsh eindhoven

  Over Quatsh

Wat doen we bij Quatsh

Ben je een student aan de Technische Universiteit Eindhoven, de Fontys Hogescholen of de Design Academy Eindhoven en wil je squash spelen? Word dan lid van Quatsh! Ervaren spelers en complete nieuwkomers zijn allemaal welkom.

Bij Quatsh heb je de mogelijkheid om een keer per week te trainen en verder vrijuit te spelen. Er word getraind op maandag, dinsdag en woensdag in verschillende groepen tussen 18:00-22:00 in het SSCE. Elke groep heeft een ander niveau, dus het is makkelijk om in te stromen!

Je kunt onze training (60 minuten) altijd drie keer gratis proberen zonder ergens aan gebonden te zijn. Stuur een mailtje naar secretaris@quatsh.nl als je een keertje een training uit wilt proberen. Mocht je geen racket hebben, dan is dat helemaal geen problem. Bij het sportcentrum is het mogelijk om een racket te lenen.

Naast squashen worden veel sociale evenementen georganiseerd gedurende het jaar, bijvoorbeeld wekelijkse borrels, tournamenten, vakanties en BBQ's. Neem een kijkje in onze jaarkalender om alle activiteiten te zien!
quatsh eindhoven
Copyright © 2022. All rights reserved.
chevron-up